Fotohokje huren in Eindhoven

Je gaat trouwen of geeft een feest in Eindhoven. Dan wil je het natuurlijk onvergetelijk maken. Met Fotohokje heb je gegarandeerd succes! Ook voor zakelijke evenementen of beurzen zeer geschikt.

De gasten zullen meteen wild worden wanneer ze de photobooth zien. Door het unieke vintage design springt hij direct in het oog. Super gaaf om je gasten een bedankje mee naar huis te geven. Een echte foto uit het Fotohokje!

Doordat er twee identieke prints uit het Fotohokje komen rollen, is het ideaal te combineren met een gastenboek. Zo heb jij ook een strookje van iedereen. Natuurlijk helpt onze begeleider om dit in goede banen te leiden.

Onbeperkt foto’s printen, die jij ook nog eens allemaal op een USB-stick krijgt. Natuurlijk inclusief een bomvolle verkleedkoffer met te gekke props. Voor ieder wat wils op jouw feest in Eindhoven.

Locaties in Eindhoven waar we in het verleden hebben gestaan zijn onder andere Evoluon, Ijzeren man, ‘t Boshuys Best, Kasteel Geldrop, Ketelhuis, PSV stadion, Klokgebouw, Paviljoen Genneper parken en Pullman Hotel.

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_printer.svg

All you can print

Wanneer je het Fotohokje huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Onbeperkt veel plezier! De photobooth is maar liefst vier uur lang op je feest aanwezig. Ga maar eens na hoeveel foto’s in die tijd gemaakt kunnen worden…

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Professionele begeleiding

Het Fotohokje is superleuk. Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo hebben jullie geen omkijken naar het hokje, behalve wanneer je natuurlijk zelf gaat!

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message.svg

Een blijvende herinnering

Iedereen krijgt direct een printje mee met jullie persoonlijke fotokader. Als je besluit om het Fotohokje te huren, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Je weet dan zeker dat je een blijvende herinnering aan je feest gaat overhouden. Tip: combineer het met een gastenboek!

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_share.svg

Deel je foto!

Het is mogelijk om de geprinte foto direct te delen op Facebook, Twitter en door te sturen via de e-mail. Dus zowel de print in je hand als de digitale versie op je telefoon!

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_circle_check.svg

Zeker dat alles goed gaat

Zo ben je er zeker van dat alles goed gaat. Onze medewerker zorgt er onder andere voor dat: het Fotohokje gemonteerd wordt, de gekozen achtergrond werkt, de verkleedspullen aanwezig zijn, de foto’s op de goede manier gemaakt worden, de foto’s op USB-stick worden gezet.

https://www.fotohokje.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_usb.svg

Alle foto’s in je broekzak

We zetten alle foto’s die  gemaakt zijn voor je op een houten USB-stick. Deze kun je direct meenemen, zodat je naar huis gaat met alle gemaakte foto’s in je broekzak.

We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen van onze gasten en zelf natuurlijk ook genoten van het fotohokje. Onze dank hiervoor!

Danny en Marielle
 

Wij vonden het een top avondje! En iedereen was echt mega enthousiast over het Fotohokje! Ik denk ook zeker omdat het hun officiële laatste feest was op de universiteit is het extra leuk om een grappig aandenken te hebben :)

Zeker voor herhaling vatbaar.

Stéphanie van Balsfoort - Nyenrode Business University

Ontzettend bedankt voor het leuke fotohokje gisteravond! Iedereen vond het echt heel erg leuk.

Linde Eysberg - TravelBird

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Fotohokje heeft echt veel toegevoegd aan de sfeer! Werd iedereen enthousiast van ;-)

Bernou Boermann - Economic Faculty Association Rotterdam

Dank ook voor jullie werk! Het fotohokje op ons feest was een succesnummer, veel positieve reacties gehad van onze gasten!

Groeten, Matthijs en Arieke Wolff

Het was inderdaad een fantastisch feestje en iedereen heeft ontzettend genoten. Fotohokje was zeker een succes!!

Jeanine de Vries - Park Plaza Hotels

Jullie bedankt! Wat was het hokje een succes! Heel veel lol mee gehad en man man man, er zitten een paar knallers van foto's tussen zeg.

Janne van Doorn

Bij deze willen wij jullie allemaal hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking! Het was een mooi feestje en er zijn heel veel goede reacties vanuit de gast.

Zonder jullie hadden we het niet kunnen realiseren.

Annabel en Grethe - Valkevents.com