Fotohokje huren voor je bruiloft

Je gaat trouwen. Dan wil je de bruiloft of receptie natuurlijk onvergetelijk maken. Met Fotohokje heb je gegarandeerd succes!

De gasten zullen meteen wild worden wanneer ze de photobooth zien. Door het unieke vintage design springt hij direct in het oog. Super gaaf om je gasten een bedankje mee naar huis te geven. Een echte foto uit het Fotohokje!

Doordat er twee identieke prints uit het Fotohokje komen rollen, is het ideaal te combineren met een gastenboek. Zo heb jij ook een strookje van iedereen. Natuurlijk helpt onze begeleider om dit in goede banen te leiden.

Onbeperkt foto’s printen, die jij ook nog eens allemaal op een USB-stick krijgt. Natuurlijk inclusief een bomvolle verkleedkoffer met te gekke props. Voor ieder wat wils.

Een leuk aandenken

De gasten van je bruiloft krijgen de foto’s uit het Fotohokje direct geprint in de hand. En met een persoonlijk fotokader meteen een leuk aandenken voor later dus. Jullie als bruidspaar kunnen altijd blijven genieten van de kiekjes die er gemaakt zijn.  Allemaal terug te vinden op USB-stick die je direct overhandigd krijgt. Honderden foto’s om nog eens flink na te genieten!

Speciaal voor bruiloften

Ons standaardpakket is geheel naar jullie wens in te richten. Huur je het Fotohokje, dan is er een gespecialiseerde medewerker van ons op locatie om de gasten te begeleiden. Wat je wil als kader en achterwand, dat is geheel aan jou! Het wordt al snel echt je eigen ding!