Fotohokje voor op een beurs huren

Je staat op een beurs. Ontzettend veel bezoekers, maar ook ontzettend veel standhouders. Probeer dan maar eens de aandacht te trekken. En behouden.

Om dit te realiseren is er het fotohokje; een photobooth waarin beursbezoekers leuke foto’s kunnen maken. Een unieke beleving die zij niet snel zullen vergeten. Voorzien van jullie persoonlijke fotokader is dit natuurlijk de perfecte promotie. Communiceer jij het logo of juist een bepaalde hashtag?

Een leuke gimmick

De bezoekers, je potentiële klanten dus, krijgen de foto’s uit het fotohokje direct geprint mee naar huis. Deze worden bewaard want wie leuk op een foto staat doordat het een uniek aandenken is. Op die manier blijf je top-of-mind bij deze prospects. Jullie krijgen alle gemaakte foto’s na afloop mee op USB-stick. Bijvoorbeeld om te gebruiken in een blogartikel of filmpje over de beurs of je bedrijf. Het aantal foto’s dat gemaakt kan worden is, 4 uur lang, onbeperkt.

Speciaal voor beurzen

Ons standaardpakket is geheel naar jullie wens in te richten. Huur je het Fotohokje, dan is er een gespecialiseerde medewerker van ons op locatie om de gasten te begeleiden. Wat je wil als achterwand, dat is geheel aan jou! Kijk ook eens bij de voorbeeldstrookjes wat wij allemaal voor jou kunnen realiseren.