Bruiloft

In het zomerseizoen staan wij op tal van bruiloften met Fotohokje. Zeer regelmatig krijgen wij leuke reacties daarover zoals onderstaand van Mellany en Bart. Zij trouwden 13 oktober jongstleden:

Goedeavond!

Een van jullie lieftallige collegas die is gister avond bij ons op de bruiloft geweest met het fotohokje.

Wat is dat leuk zeg!!! 😁 Dus via deze mail even een bedankje naar jullie toe, alles was netjes geregeld en duidelijke mailtjes zijn er aan vooraf gegaan!

En ook zeker een groot bedankje aan je collega die heel de avond bij het hokje heeft gestaan!! Dat heeft ie top gedaan!! (Zou af en toe wel lache zijn geweest met die mensen die voorbij komen die al wat biertjes op hadden haha)

Complimenten!

Met vriendelijke groetjes,
Mellany & Bart van Hoof’

Feest

Vaak komen wij op feestjes want wij houden van feest! Zo ook in Rotterdam waar we op het personeelsfeest van een hotel waren. Na afloop vroegen we hoe het was geweest en dit was het antwoord:

Hi Nils,

Ja zeker, was ontzettend leuk en werd heel goed ontvangen. Heel leuk ook de USB stick met foto’s! Wij zullen jullie in de toekomst zeker aanraden als wij feesten, bruiloften en partijen in huis hebben! Jullie bedankt!

Met vriendelijke groet,
Andrea Smaal
Executive Leisure Sales & Marketing
4* Inntel Hotels Rotterdam Centre & 5* Mainport

Zakelijk

Bedrijven weten ons goed te vinden. Er zijn veel mogelijkheden om het Fotohokje van branding te voorzien en dat maakt het plaatje natuurlijk compleet vond ook Annelie:

Ha Paul,

Dank voor alles, ook aan Joris! Iedereen vond het fotohokje echt een succes!

Groetjes,
Annelie

KLM Royal Dutch Airlines
Annelie Asser | Events Stagiair