Fotospiegel wordt hit!

Door 6 augustus 2018Blog

MirrorBooth 3.0

Afgelopen seizoen zijn we naast ontzettend veel reserveringen ook nog toegekomen aan de vernieuwing/verbetering van onze Fotospiegel. We kregen zo ontzettend veel (zeer) enthousiaste reacties dat we besloten het nog verder te professionaliseren. De prototypes van de Mirror Booth 2.0 en 3.0 waren al snel een feit. We integreerden de printer en zorgden voor de perfecte belichting.

Achterwand

Met onze Fotospiegel maak je een leuke, grappige of zakelijke foto binnen een mum van tijd. Zoals jullie van ons gewend zijn wordt het fotokader volledig op maat gemaakt maar er is meer. Je maakt de foto volledig af met een achterwand.  We hebben verschillende standaard achterwanden maar personaliseren is ook geen enkel probleem.

Floor Models

Afgelopen tijd zijn we veel aanwezig geweest op verschillende gala’s en diploma uitreikingen. Op deze gelegenheden straal je in je mooie pak of jurk. Met een aandenken in de hand vergeet jij het feestje nooit meer. Door de drukte en versie 3.0 zagen we reden om voldoende spiegels te bouwen om aan de wensen te kunnen voldoen Een onderdeel daarvan zijn bijvoorbeeld de afzetpaaltjes en rode loper. Ook maken we bij zakelijke evenementen gebruik van de diensten van Floor Models. Deze dames zorgen voor een ultieme photobooth-beleving. Op dit moment hebben wij voldoende Fotospiegels beschikbaar, dus kom maar op!