Amsterdamned!

Door 3 november 2014Blog

Afgelopen weekend was de vuurdoop voor onze nieuwste werknemer. En wat voor een weekend! Twee dagen in Amsterdam. Nu is in de regio Amsterdam ons Fotohokje toch al hip, maar nu hebben ook twee bedrijven kennis gemaakt met ons.

Vrijdagavond waren wij te gast tijdens de Halloween party van Travelbird. De ene werknemer nog enger verkleed dan de andere. Zaterdag waren wij te gast tijdens Museumnacht in de Heineken Experience. Voor de gelegenheid waren er van ons zelfs twee medewerkers aanwezig. Perfecte begeleiding, wat wij ook terugzagen in de recensies.

halloween bij fotohokje

Evenenemten

We vinden het enorm belangrijk dat het gebruik van het Fotohokje op een evenement geoptimaliseerd wordt. Dit is voor ons fijn, maar ook voor degene die het evenement organiseren. Want wat zaten er weer leuke foto’s tussen dit weekend. Vrijdag was onze verkleedkist niet eens nodig met alle kostuums. Enorm veel foto’s zijn gemaakt. We zullen een kiekje met jullie delen.

Museumnacht

Tijdens de Museumnacht waren wij onderdeel van een beleving. Fotohokje sloot hier naadloos op aan. Want overal waar we komen krijgen we complimenten over de looks van ons unieke Fotohokje. Ook het personeel maakte gretig gebruik, zo staat Rembrandt van Rijn op de foto samen met zijn vrouw. Maar ook meneer Heineken dook het hokje in.

De nieuwe medewerker is volledig ingewerkt en gaat vanaf dit moment ook zelfstandig boekingen verzorgen. Op onze website vind je korte filmpjes van de medewerkers die we tot onze beschikking hebben. Zodat je al voordat het feest/evenement plaatsvindt kennis met de persoon in kwestie kunt maken.

fotohokje voor heineken

Leave a Reply