Blogtime!

Door 27 september 2014Blog

Wauw, die 3 maanden vlogen voorbij! Over dit succes hadden we alleen maar kunnen dromen. Zodra de site online ging stroomden de boekingen binnen. En nog steeds. We krijgen echt alleen maar positieve reacties, echt gaaf!

Wat kunnen jullie nog van ons verwachten?

We willen jullie ontelbaar veel voorbeelden gaan geven hoe wij een boeking ervaren. Want de verschillende feesten geven ook voor ons een unieke ervaring. Van bruiloft tot personeelsfeest, ik mocht het van dichtbij meemaken. Vanaf nu zal ik jullie via deze blogposts op de hoogte houden van wat wij doen. We willen een boeking van a tot z begeleiden. Dat begint met het eerste contact via mail, maar na de boeking zorgen wij er ook voor dat alles netjes geregeld wordt.

Wat kunnen jullie doen?

We willen vooruit blijven gaan. Maar we kunnen dat niet alleen en vragen dus om jullie hulp. We hechten veel waarde aan onze contacten dus schroom niet ons te vertellen wat je van ons vindt. Heb je bijvoorbeeld tips, deel ze. Heb je opmerkingen, contact ons. Zo creëren we een ideaal Fotohokje voor iedereen.

Nieuwtjes

Vanaf heden werken wij met de greenscreen technologie. Wat betekent dat? We kunnen iedere achtergrond die je maar wil projecteren op de achtergrond. Snel en simpel. Maar dat is het niet het enige wat wij hebben vernieuwd. Want we willen qua technologie blijven vernieuwen om zo met de tijd mee te gaan. We kunnen de foto’s laten bewegen! Een klein voorbeeldje; we kunnen sneeuw laten dwarrelen met kerst en deze dan aan jullie digitaal aanleveren zodat je echt een bewegende foto hebt. In combinatie met een skipiste via greenscreen en je hebt een unieke foto!

Leave a Reply