We breken de week!

Door 8 oktober 2014Blog

Woensdagavond. De eigenlijke werkweek is alweer over de helft heen. De eerste volledige werkweek van oktober. En dat hebben we geweten ook. Wat een drukte, wat een enthousiasme. Flexibel moeten we zijn, want vandaag kregen we twee reserveringen voor aankomend weekend binnen. Van hockeyfeestje tot jubileum van een kapperszaak. Van Bloemendaal tot Roosendaal, we zijn weer op weg dit weekend. Met dit in het achterhoofd werken wij verder aan de toekomst.

Nieuwtjes

Doordat we zoveel op weg zijn moeten we goed op ons hokje passen. Vandaar dat we mooie bescherming hebben laten maken. In de mintgroene huisstijl hebben wij twee op maat gemaakte tassen zodat het hokje 100% beschermd is. Uitladen, ritsen open, en klaar is kees.

Ook hebben wij een nieuwe medewerker in het team van Fotohokje. Coen zal zorgen voor de ultieme beleving van het Fotohokje. Het is moeilijk niet te snappen hoe het werkt, maar mocht je het toch niet snappen, Coen snapt het wel! Hij zal alles tot in de puntjes uitleggen zodat het Fotohokje op ieder feest of evenement een regelrecht succes wordt.

Kerstborrel

Misschien dat je het al op de site hebt gezien. We willen dit jaar heel veel kerstborrels gaan opleuken door ons Fotohokje. Daarom hebben we onze verkleedkist uitgebreid met veel kerstitems. Wil je echt van alles op de hoogte blijven omtrent deze gave actie? Check snel onze social media kanalen om te kijken waar ik het over heb!

Tot zo ver de update, tot snel!