Fotohokje aan Zee

Door 22 oktober 2014Blog

Afgelopen zaterdag werd er weer getrouwd. Wij waren daar bij. Aan zee. Het Fotohokje aan Zee. In Noordwijk werd er aan het strand een geweldig feest gehouden. De beachclub van Grand Hotel Huis ter Duin was prachtig aangekleed en sfeervol ingericht.

Meteen nadat onze medewerker binnen kwam viel het hem al op dat hier niet op de kleintjes werd gelet. Een live schilder, een band+ DJ, en heel vriendelijk personeel. Het thema: black-tie. Alle mannen in een zwart pak, de vrouwen in een mooie jurk. En wat een prachtig bruidspaar.

fotohokje aan zeeBeleving

Het feest was net zo prachtig. De DJ afgewisseld met dikke gigs van de band. En, wat een verrassing, het Fotohokje paste helemaal in de totaal beleving van het feest. Wederom maakten mensen weer veelvuldig gebruik van dit product en kwamen ze met een lach het hokje uit. Precies hoe wij het bedoeld hebben. Plezier maken!

Social Media

Het bruidspaar heeft van tevoren aan de gasten kenbaar gemaakt dat ze niets op de sociale media wilden zien van het feest voordat zij dat deden. Dit vind ik zeer terecht, want het is jouw feestje. Dus hebben wij keurig de optie om te delen op de sociale media uitgezet. Gasten konden wel de foto via e-mail naar zichzelf sturen. Deze hebben wij uiteindelijk vandaag, woensdag, verstuurd.