Fotohokje De Wit Schijndel

Door 20 juli 2017Blog

Nog geen 5 kilometer bij ons kantoor vandaan vestigt De Wit Schijndel. Zij zijn met ruim 70.000m2 een echte Megastore te noemen. Naast een enorm breed assortiment aan kampeerspullen kun je bij De Wit voor bijna alles terecht. Tijd voor een mooi project samen met ons!

Greenscreen

Vanaf begin juli staat er een Fotohokje, ook weer geheel gebrand. Maar begin juli betekent ook vakantietijd. Dit proberen we dan ook op de fotostrip voluit te laten zien. Het is namelijk een gaaf greenscreen project met nog een leuk extraatje ook.

 

Foto + voucher printen

Je kan voor maar liefst vier verschillende achtergronden zitten en de achtergrond die je wil, bepaal je zelf. Maar het extraatje is een primeur voor ons. De foto die wordt gemaakt in de photobooth kun je voor €2 euro printen maar daar krijg je wel iets voor terug. We werken namelijk met een nieuw soort papier die ook een afscheurstrook heeft. Wat we bij De Wit deden is op de strook een voucher zetten. Je kan dan tijdens je bezoek een lekkere bak koffie of thee halen bij het restaurant. En natuurlijk heb je zelf ook nog een mooie vakantiefoto!