Fotohokje bij terugkeer Idols

Door 4 februari 2016Blog

Nederland is gek op talentenjachten. The Voice, Battle on the Dancefloor, het zijn kijkcijferhits. En na jaren van afwezigheid keert de godfather van de talentenjachten terug op de Nederlandse televisie. Idols komt terug en wij mochten erbij zijn in de zoektocht naar nieuw talent.

In 2002 werd Idols een vernieuwing voor de beeldbuis. Een fenomeen wat over was komen uit Amerika en Nederland werd nummer 3 met een eigen Idols-serie. De toenmalige winnaar was Jamai Loman en voor hem was een grote carrière weggelegd. Anno 2016 verschijnt hij in de vierkoppige jury die verder bestaat uit Eva Simons, Martijn Krabbé en Roland Molenbeek.

Fotohokje bij Idols

Idolen op de foto

Na drie drukke opnamedagen is er waarschijnlijk weer nieuw talent ontdekt maar dat gaan we in het voorjaar zien. Wat zeker is dat wij in deze dagen ontzettend veel leuke foto’s hebben gemaakt in het Fotohokje. Wellicht zit hier het nieuwe idool van Nederland wel tussen. Mocht je naar de uitzending gaan kijken, kijk dan uit naar het volledig gebrande Idols-Fotohokje.