Jij maakt het mee!

Door 22 juni 2015Blog

De zomer is officieel begonnen! Al merk je dat nog niet echt aan het weer. Een paar spaarzame lekkere dagen waren erbij maar van ons mag het nog wel beter.

De zomer is officieel begonnen! Dit vraagt om een zomerse uitstraling van Fotohokje. Daarom hebben wij een zomerconcept bedacht. Jij maakt het mee! We merken dat we vanaf eind april ontzettend veel bruiloften blij hebben mogen maken met het Fotohokje. De beleving voorop, op ieder feest een aangename toevoeging. Zij hebben het meegemaakt en zijn zeer enthousiast. Maar jij kunt dat ook!

fotohokje meemaken

Festivals en feestjes

De zomer is officieel begonnen! De tijd van festivals en feestjes. En wat is nou een feestje zonder Fotohokje?! Een foto voor jou. Jij maakt het mee! Een foto voor je vrienden. Met Fotohokje kun je heel gemakkelijk de gemaakte foto delen. Je kunt de foto naar jezelf mailen, maar ook direct posten op Facebook en Twitter. Zo deel je jouw ervaring.

De zomer is officieel begonnen! Dit zie je terug op de sociale media. Een kleurrijk zomerlogo, de pagina’s in zomerstijl. Binnenkort zal je de exclusieve collectie van de houten Fotohokje-zonnebrillen tegenkomen.

Gratis kans maken op zo’n toffe zonnebril? Houd dan goed Facebook in de gaten. Echt alle foto’s zien? Check dan snel Instagram.