Summertimes

Door 8 juli 2015Blog

Na het lekkere weer van het afgelopen week valt het nu toch een klein beetje tegen. Maar niet getreurd, naar het weekend toe wordt het beter.

Na de extreme hitte is er nu tijd voor een cooling down. De rookwolken zijn opgetrokken dus gaan we jullie laten zien wat wij zoal deze zomer doen. Fotohokje op vakantie. Iedereen op vakantie. Liever niet naar Griekenland of Tunesië, maar een weekje (of twee) er tussenuit, daar is iedereen wel aan toe.

Selfiestick

Vakantiefoto’s worden steeds vaker met een selfiestick gemaakt. Persoonlijk vinden wij dat echt helemaal niets. Je kunt nergens komen zonder dat je weer iemand met zo’n veredelde wandelstok ziet staan. Daarbij komt ook nog eens dat je op de foto je arm helemaal naar de camera toe ziet reiken. We see that different.

fotohokje op het strand

Stap je het Fotohokje binnen, dan kun je op een knopje drukken. Daarna heb je maar liefst 4 seconden de tijd om in positie te gaan zitten. Hetzelfde geldt voor de tijd tussen foto 2 en 3. Een doe-het-selfiebox, zoals het laatst door een bruidspaar mooi werd omschreven.

Onbeperkt printen

De drie foto’s zijn gemaakt, het resultaat op het scherm. Is het gelukt? Klik dan op print en binnen 10 seconden ligt je foto al in het bakje. Wapperen met je foto? No way! Door onze supersnelle en goede printer is de foto direct droog. Klaar om opgeborgen te worden, zodat je de foto zeker niet kwijtraakt.