Vrienden van Amstel Live 2016 starring Fotohokje

Door 3 februari 2016Blog

Op donderdag 28 januari waren wij te gast bij de grootste kroeg van Nederland. Het liep tegen het einde van de eerste maand van 2016. En wat een maand! Superleuke klussen zijn weer voorbij gekomen en daar was dit er absoluut een van. Een topfeest!

Crewparty

We waren uitgenodigd op de crewparty van De Vrienden van Amstel Live. Een aantal weken lang werken ontzettend veel mensen aan een gaaf concept. Daar hoort ook de nodige ontspanning bij op z’n tijd. Wat kun je dan beter doen dan een Fotohokje neerzetten? Precies. Na een fantastische show kwamen alle medewerkers en artiesten bijeen om samen een feestje te vieren. Met natuurlijk het bijbehorende biertje.

Sterren in het fotohokje

Bij het zien van het Fotohokje werd iedereen helemaal wild. Want wat is er nou leuker om een unieke samenwerking voor altijd vast te leggen. Nationale sterren als Claudia de Breij, Thomas Acda, Kenny B en Johnny de Mol kwamen allemaal een kijkje nemen. Ook Coen Swijnenberg vond het geweldig en wilde zelfs onze stagiaire worden. Gewapend met zijn politiepet maakte hij de aanwezige gasten nog meer enthousiast.

Ruim vier uur lang werd er volop gebruikt gemaakt van het Fotohokje. We waren zelfs getuigen van het allerlaatste optreden van Acda & De Munnik. Een muzikaal duo dat geschiedenis heeft geschreven. Echte vakmensen die de hitlijsten hebben veroverd met talloze hits.

De eindresultaten spreken voor zich, wat een topavond!

Uit de reeks: dingen die je dagen later in je jaszak vindt. #VVAL #fotohokje #maakhetonvergetelijk

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op